ÎNREGISTRARE

Pentru a accesa Magazinul Online ai nevoie de un cont pe pagină. Trebuie să te înregistrezi doar o singură data, iar după activarea contului de către noi poţi să accesezi sistemul cu numele de utilizator şi parola aleasă de tine. Te informam  în e-mail despre activarea contului la adresa specificată la înregistrare. 

UTILIZAREA COŞULUI DE CUMPĂRĂTURI

Magazinul online îţi prezintă gama de produse disponibile cu ajutorul unui catalog de produse. Acest catalog este categorizat după criterii logice pentru a te ajuta în navigarea pe site.

Cu ajutorul ierarhiei disponibile poţi să navighezi şi să alegi produsul dorit dintr-o gama largă.

Sistemul dispune de un coş virtual de cumpărături. Chiar şi fără înregistrare poţi să utilizezi acest coş introdcând produsele alease de tine sau eliminând din ele în cazul în care te-ai răzgândit. Conţinutul coşului este vizibil întotdeauna pe partea dreaptă a paginii.

ÎNTRODUCEREA PRODUSELOR ÎN COŞ

Produsele pot fi introduse în coşul de cumpărături după alegerea cantităţii şi dând click pe iconiţa „Adaugă în coş”. În acest moment produsul apare în coşul nostru de cumpărături pe partea dreaptă a paginii. Putem să întroducem mai multe bucăţi dintr-un produs dintr-o dată în coş dacă mărim cantitatea în cămpul de lăngă buton.

COMANDA

Produsele aflate în Coşul de cumpărături poate fi comandată accesând butonul „Conţinutul coşului”. Aici pot fii vizualizate produsele adăugate mai devreme, se alege metoda de transport şi dacă este nevoie se poate adăuga Observaţii la comandă. Cu ajutorul butonului „Comandă” putem finaliza achiziţia produselor.

Modificare adresă de livrare: în cazul în care doriţi ca produsele să fie livrate la o altă adresă decât cea adăugată la înregistrare acesta se poate modifica după „Intrare în cont” la punctul „Date utilizator” din meniul de utilizator unde se poate modifica adresa de livrare.

ACCEPTAREA COMENZII:

După plasarea comenzii o să primiţi o notificare la adresa de e-mail specificară de Cumpărător şi totodată Vânzătorul o să fie notificat de  sistem. Vânzătorul îţi rezervă dreptul de a refuza comanda fără o notificare prealabilă sau să micşoreze cantitatea comenzii. Cumpărătorul va fi notificat prin e-mail despre acest lucru.

Plala produselor comandate în Magazinul online Gpsport pot fi efectuate la livrare (ramburs) curierului sau cash la personalul de la relaţii cu clienţi. Contractul de livrare a produselor este încheiat între S.C. MAROS PARTI S.R.L  în calitate de Vânzător şi Cumpărător astfel Magazinul online Gpsport nu poate fi tras la răspundere  pentru acte care depăşeste limitele prezentului act. Astfel conform legistalţiei referitoare la comerţul online, Legea nr. 365/2002, Vânzătorul  are obligaţia să pună la dispoziţia Cumpărătorului Certificatul de garanţie la predarea produsului comandat.

CONDIŢII DE LIVRARE

Termenul de livrare a produselor comandate din Magazinul Online este de maximum 3 zile lucrătoare în cazul în care primim comanda până la ora 12 în ziua comnezii. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc şi Cumpărătorul este notificat este posibil ca să prelungiţi perioada de aşteptare răspunzând mesajului de notificare.

Maros Parti S.r.l. vă va informa cu privire la data livrării în e-mail la  adresa specificată la înregistrare. Responsabilitaea şi riscurile asupra bunurilor cade în sarcina Cumpărătoului din momentul în care acesta preia comanda. Livrarea produselor se face între orele 9-17 în zilele lucrătoare, pentru livrări speciale la termene date vă rugăm să ne contactaţi şi o să încercăm să rezolvăm cerinţele fără a asuma obligativitatea. Menţionăm că livrarea în ore şi zile speciale implică costuri suplimentare.

PREŢURI ŞI COSTURI LIVRARE

Putem onora comenzi doar cu livrare în teritoriul României. Preţurile afişate pe paginile produselor nu conţin costul livrării. Costul livrării este ???20??? lei pentru comenzi din România. Fiecare preţ afişat pe pagină este precizată în lei. Cumpărătorul plăteşte costul de livrare specificat pe factură direct  curierului.

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Datele introduse de către Utilizator în procesul de înregistrare sunt gestionate confidenţial de către Vânzător, şi nu este transmis către părţi terţe. Nu este responsabil însă în cazul în care aceste date sunt preluate abuziv de către părţi terţe fără voia şi  din motive independente de Vânzător. (ex. atac cibernetic)

Vânzătorul are dreptul de a colecta diferite informaţii despre Utilizatorul care navighează în Magazinul online, date pe care poate să le furnizeze partenerilor doar în limitele legii privind Protecţia ş Securitatea Datelor Personale. Datele procesate nu se pot folosi pentru identificarea persoanelor.

Utilizatorul ia în cunoştinţă că poate primii e-mailuri şi mesaje SMS promoţionale.

Vânzătorul nu foloseţte datele personale ale Utilizatorului doar dacă este obligat de legi sau hotărâri, respectiv este necesară pentru a apăra interesele.

Daca consideraţi că aceste reguli au fost încălcate vă rugăm să ne contactaţi telefoni la numărul 06-70-315 7848 sau trimiteţi-ne un e-mail la adresa info@brandcm.hu .

RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI

Utilizatorul acceptă condiţia conform căruia Vânzătorul are dreptul să suspende/modifice înregistrarea Utilizatorului. Persoanlele care nu utilizează sistemul conform prevederilor şi a bunelor maniere for fi suspendate.

INFORMATII JURIDICE

Prezentul act legal are ca bază legea privind Comerţul online nr. 365/2002.

Forţa majoră: În cazul în care aţi fost private de drepturi, puteţi porni procedura legală conform Codului de Procedură Civilă în vigoare.


Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS