TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE  DE UTILIZARE

Prin navigarea şi utilizarea Magazinul online Gpsport declaraţi că aţi citit şi sunteţi de accord cu termenii şi condiţiile generale de utilizare a paginii Gpsport, principiile privind prelucrarea datelor personale în integralitatea lor.

În cazul în care nu sunteţi de acord, nu aveţi dreptul de a utiliza sistemul.

DATELE OPERATORULUI

  • Firma: Maros Parti S.r.l.
  • Sediu: Ciumani
  • CIF: RO 28209652
  • Nr. Inreg.: J19/152/2011
  • IBAN: RO85CECEHR0330RON0374290
  • E-mail:
  • Telefon:

PRODUSE ȘI SERVICII

Magazinul online Gpsport comercializează sisteme de navigație și accesorii fitness. Imaginile afișate la pagina de produse sunt illustrații, pot diferii de realitate.

Produsele afișate pe pagina pot fi comadate numai prin intermediul Softul Magazinul online Gpsport.ro. Livrarea produselor nu este inclusă în preț

Produsele pot fi livrate prin transport la domiciliu sau personal.

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin Taxa pe Valoare Adaugată (TVA). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele greșeli la introducerea datelor.

ÎNREGISTRAREA

Pentru a accesa Magazinul Online ai nevoie de un cont pe pagină. Avantajul contului de client este ca datele introduce sunt memorate astfel că data viitoare nu trebuie să introduce încă o data. Puteți să adăugați mai multe adrese de livrare și de facturare și puteți urmării comenzile ți vizualiza istoricul comenzilor.

Înregisytrarea nu necesită mai mult de un minut.

Aveți grijă să completați correct datele pentru evitarea problemelor de livrare.

PROCESUL DE COMANDARE

1. Pe pagina produsului dați click pe butonul “Adaugă în coș”. Puteți vizualiza coșul pe dând click pe butonul „Coş”

2. Pentru a continuarea procesului de cumpărare click pe “Continuă cumpărăturile” şi o să ajungeţi înapoi pe pagina produsului.

3. Procedaţi la fel ca la punctul 1. Şi în cazul fiecărui produs pe care doriţi să achiziţionaţi.

4. Când aţi pus toate produsele dorite în coşul de cumpărături daţi click pe butonul “Conţinutul coşului” pentru a vizualiza conţinutul sau accesaţi direct după adăugarea unui produs ăn coş. Pe pagina cu coşul de cumpărături puteţi modifica cantitatea dorită a fiecărui produs cu specificarea cantităţii şi click pe săgeţile la cămpul cantitate sau să ştergeţi produsele nedorite.

5. Mergeţi mai departe cu ajutorul butonului “Plăteşte”. Dacă sunteţi înregistraţi şi aţi intrat deja în cont ajungeţi pe pagina de verificare a datelor, altfel o să ajungeţi pa pagine unde puteţi “Intra în cont” sau să vă “Înregistraţi”.

6. Ultimul pas al procesului de comandă este apăsarea butonului de “Expediere comandă” cu ajutorul căruia trimiteţi comanda către noi.

7. O să primiţi o notificare automata de la sistemul nostru cu infromaţiile comenzii.

Comanda devina activă doar dacă este confirmată de noi prin telefon sau e-mail.

Comanda va fi plătită cash curierului la livrare.

Procesarea comenzilor se întâmplă în maxim 72 de ore zilele lucrătoare.

Aveţi posoibilitatea de a efectua comenzi şi în zilele în care nu se lucrează (week-end, sărbători legale), după program sau seara dar vom procesa comanda doar  în următoarea zi lucrătoare.

Vă vom notifica printr-un mesaj e-mail automat după finalizarea comenzii cu un cod de referinţa a comenzii. Puteţi să cereţi informaţii referitoare la comenda dumneavoastră folosind acest cod sau puteţi urmări pe pagina noastră statusulş comenzii intrând în contul dumneavoastră de client.

Costul transportului coletului nepreluat de cumpărător şi returnat la noi inrtă în sarcina cumpărătorului, retrimiterea coletuli va fi posibil doar prin achitarea în prelalbil a produselor şi costurilor de transport.

POLITICA DE RETUR

Cumpărătoul are dreptul de a renunţa la produsul comandat în 14 zile lucrătoare de la livrarea produsului. În acest caz Maros Parti S.r.l. este obligat să restituie contravaloarea produselor în 30 de zile de la primirea produselor. Costul transportului nu se returnează şi costul transportului în cazul returului cade în sarcina Cumpărătorului.

Termenii şi condiţiile neprecizate în prezentul act sunt conform legilor în vigoare:

Legea priving Comerţul online: Legea nr. 365/2002

(http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/comert-electronic/legea-comertului-electronic/legea-3652002-privind-comertul-electronic.html)

PROCEDURA DE RETUR

În cazul în care doriţi să returnaţi un produs puteţi să ne semnalaţi în scris specificând numărul de referinţă a comenzii şi produsul care doriţi să returnaţi.  Aveţi  dreptul de a renunţa la produsul comandat în 8 zile lucrătoare de la livrarea produsului.

În cazul trensminterii ceererii de retur prin poştă considerăm data în care a fost expediată scrisoarea pentru calcularea celor 8 zile. Vă rugăm să ne trimiteţi scrisoare recomandată în cazul în care alegeţi această metodă ca să fie clar data expedierii.

Reurnaţi produsul la adresa specificată de noi. Costul transportului de retur revine în sarcina Cumpărătorului. Nu trimiteţi prodsele cu ramburs. Nu putem prelua pachetele trimise cu ramburs şi va trebuii să plătiţi si returnarea produsului.

Produsele folosite necorespunzător pierd garanţia şi pagubele provenite din utilizarea eronată revin Cumpărătorului. Contravaloarea produsului va fi returnată pe contul bancar specificat în 20 de zile de la primirea returului.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Informaţiile personale introduce în cadrul procesului de înregistrare şi achiziţie nu a fi transmis către părţi terţe. Excepţii fiind datele care sunt necesare pentru unii furnizori pentru procesarea comenzilor fără de care finalizarea achiziţiei nu ar fi posibilă. (ex. date pentru firmele de curierat)

În urma navigării în Magazinul online pot fi înregistrate date tehnice (ex. date log despre IP client, data, pagini vizitate etc.) prin care nu se pot identificara personal utilizatorul, sunt utilizate pentru a ne furniza date statistice. Sistemul salvează date pe calculatorul clientului în forma de cookie. Acestea nu pot fi folosite pentru identificarea personal a utilizatorului.

Pentru a utiliza pagina este nevoie să permiteţi utilizarea modulelor cookie, aletfel pagina nu este funcţională.

Produsele comandate se emite factură fiscal şi se păstrează acestea conform legii.

Puteţi cere eliminarea datelor personale din system în orice moment prin scris sau puteţi să vă dezabonaţi la newsletter fără ştergerea contului de utilizator. Dezabonarea de la newsletter se face prin e-mail sau cu ajutorul linkului de la sfârşitul mesajelor newsletter.


Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS